2010. május 14., péntek

Michael Jackson és/vagy korcsolyarajongóknak



http://www.youtube.com/watch?v=jGHy1tIVuMg&playnext_from=TL&videos=C1QtSKhtGZc

Sziasztok!

Nem tudom kikerülni, hogy bekerüljön ide egy-két korcsolyás videó! Ez, amit most teszek be, egy kicsit könnyebben emészthető, tehát azoknak is tetszhet, akik nem szeretik a műkorcsolyát. A barátnőm is így van vele, de ezt imádja! Ez végülis egy gálaszám, még jó hogy, jó! :D (Bár szerény véleményem szerint az utóbbi időben a gálaszámok egyre élvezhetetlenebbek, és a versenyprogarom egyre élvezhetőbbek! Persze vannak kivételek!)

Szóval a videóban látható korcsolyázó Tomas Verner, egy cseh fiú. Nem ő kedvencem, de szeretem, és ez szerintem egy nagyon eltalált program. Vidám, a közönségnek szól, szórakoztat. Jó a zeneválasztás! És még csak el sem lustul benne, hiszen az egészet végigtáncolja, forogja, ugrálja!

Remélem egy-két ilyen koris videóval sikerül még több embert rávennem, hogy nézze a műkocsolyát, mert ez igenis egy kemény sport. Persze, szépek a ruhák és a lányok is. De nem ez a lényeg. Milyen gyönyörű ugrások vannak! Milyen kemény edzés kell ahhoz, hogy ezt valaki meg tudja csinálni! Milyen szimpatikus emberek a korcsolyázók! Áááá, imádom ezt a sportot (is)! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése